Gymnázium Ostrov
Z některých škol odcházejí nic netušící absolventi do nelítostného světa, přáli bychom si, aby z ostrovského gymnázia vycházeli nelítostní absolventi a absolventky do nic netušícího světa!

Česky English Deutsch

Waldmünchen - Tag #3

Foto

    Probuzení do deštivého rána nám poněkud narušilo náš dopolední program, místo ITP - nízkolanového centra, jsme den začali jako karty (každému byl náhodně přidělen karetní znak a po jeho vyřčení se všichni jeho majitelé posunuli o jedno místo, takže vznikaly hamburgery). Ze skupinek s karetními znaky se postupem času staly nadnárodní firmy, které se zabývaly stavbou zábavních parků. Porota složená z našich lektorů a učitelů vyhlásila výběrové řešení na zábavní park, s "hodně krutou" horskou dráhou. Kdo tuto zakázku dostane na starost, stále nevíme.
    Po obědě (nudle, vepřový plátek na žampionech, UHO - již třetí den a zelené/ červené antigravitační želé) jsme v pevných botách a nepromokavých bundách konečně vyrazili do zimy a deště, jinak řečeno do nízkolanového centra, kde nás čekal jakýsi teambuilding. Začalo to jednoduše, "pouhým" vyrovnáváním houpačky a následným přesunem hmoty z jedné strany na druhou, pokračováním bylo přemístění všech dvaceti pěti lidí po překážkách obdobných jako v lanových centrech, jen půl metru nad zemí. Problém nám dělali čtyři slepí kamarádi, dvě rozbitá vajíčka, počasí (tma, voda, zima) a jazyková bariéra, kteru jsme si ovšem nechtěli připustit.
    Je 19:55 a za pár minut nás čeká diskotéka, resp. ty neunavené, neboť já půjdu spát. Dobrou noc přeje J(I)P



Zpět

Gymnázium Ostrov