Gymnázium Ostrov
Z některých škol odcházejí nic netušící absolventi do nelítostného světa, přáli bychom si, aby z ostrovského gymnázia vycházeli nelítostní absolventi a absolventky do nic netušícího světa!

Česky English Deutsch

Waldmünchen - Tag #5

Foto

                Dnešní den byl velmi náročný, jelikož všichni museli uklidit pozůstatky svého působení, a nejen svého. Neboť nám to nebylo oznámeno dopředu, byl to po ránu docela šok. Po sbalení našich věcí, které jsme po úklidu našli, jsme se naposledy přemístili do auly, kde nás čekal rozlučkový program, jenž byl v podstatě bojem o židli. Pak jsme představili naše projekty z předešlého dne. Malou ukázku najdete zde - http://jakzie2.8u.cz/projekt/. Poté následovala "Medová sprcha", kdy byl každému na záda přilepen papír, na který mohl každý napsat cokoliv pozitivního chtěl.

                Po slimákovitém obědě (houby) jsme hladovi odcházeli na vlakové nádraží, kde už na nás čekal žlutý vláček "Směr domů". V Marktredwitzu jsme se s úsměvem na tváři rozloučili s našimi německými vrstevníky a po vykoupení zásob nádražního bufetu jsme konečně vyrazili do Chebu. Momentálně zde sedíme a píšeme tuto zprávu, neboť po příjezdu domů zřejmě padneme a vstaneme v nedohlednu.

                Usínající pozdravy posílají Wolframovi přátelé.

 



Zpět

Gymnázium Ostrov