Gymnázium Ostrov
Z některých škol odcházejí nic netušící absolventi do nelítostného světa, přáli bychom si, aby z ostrovského gymnázia vycházeli nelítostní absolventi a absolventky do nic netušícího světa!

Česky English Deutsch

Angličtináři v okresním kole olympiády

V pátek 20. února proběhlo v Karlových Varech okresní kolo olympiády v anglickém jazyce. Jako již tradičně jsme získali ve všech kategoriích některé z medailových míst. 

Tak tedy konkrétně: v kategorii prim a sekund drtivě zvítězil Martin Le z V2.A. Škoda, že okresním kolem tato kategorie končí. 

V kategorii tercií a kvart si stříbro odvezl Vojta Laitl z V4.B. 

V kategorii III byla konkurence největší. Sešlo se 19 studentů z různých středních škol v okrese Karlovy Vary a jejich úroveň byla velmi vysoká. Zde bylo naším největším úspěchem umístění Marušky Do na 3. místě, přičemž byla těsně následována Le Aghovou na místě 4. a Jirkou Růžičkou na místě 6. Všichni zmiňovaní jsou studenty V6.A.       Marušce a Vojtovi budeme držet palce v kole krajském, které se koná 23. března. 

Děkujeme našim dalším reprezentantům, kterými byli Hanka Tran z V2.B, Klára Tamchynová z V2.A, Martin Nejedlý z V4.B a Tomáš Nguyen z V3.A. 

 

Mgr. Vendula Mokruschová



Zpět

Gymnázium Ostrov