Gymnázium Ostrov
Z některých škol odcházejí nic netušící absolventi do nelítostného světa, přáli bychom si, aby z ostrovského gymnázia vycházeli nelítostní absolventi a absolventky do nic netušícího světa!

Česky English Deutsch

Nové gymnazisty přivítal hejtman Karlovarského kraje.

Foto

 Hejtman Karlovarského kraje JUDr. Martin Havel navštívil 1. září ostrovské gymnázium, aby pozdravil nové studenty, kteří poprvé zasedli do gymnaziálních lavic, a popřál jim i jejich  třídním profesorům Mgr. Liboru Veličkovi v 1.A, Mgr. Ivanu Machkovi v primě A a Mgr. Marcele Sachlové v primě B hodně zdaru a úspěchů v nadcházejícím školním roce.

Ředitel školy Mgr. Jaroslav Šafránek poté seznámil pana hejtmana s investičními záměry školy, kde je prioritou nahrazení dosluhujícího spojovacího koridoru mezi pavilony moderní budovou se šatnami a aulou, a provedl jej po prostorách školy.
Pana hejtmana velice zaujala nástěnka s fotografiemi osobností, které do školy na besedy se studenty pozval Mgr. Ivan Machek.
V moderní 3D laboratoři, kterou gymnázium vybudovalo v rámci projektu Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Karlovarském kraji, se pan hejtman s potěšením vrátil do svých studentských let, zhlédl 3D výukový film o sluneční soustavě a vyzkoušel si interaktivní  program na tabletech.
Jsme velmi rádi, že si pan hejtman vybral pro návštěvu právě naši školu a věříme, že se mu  na ostrovském gymnáziu  líbilo.
Mgr. Jiří Fresser
 
http://www.kr-karlovarsky.cz/krajske_listy/Stranky/160109-novy-skolni-rok.aspx
 


Zpět

Gymnázium Ostrov