Gymnázium Ostrov
Z některých škol odcházejí nic netušící absolventi do nelítostného světa, přáli bychom si, aby z ostrovského gymnázia vycházeli nelítostní absolventi a absolventky do nic netušícího světa!

Česky English Deutsch

Dominik Feri navštívil GO

Foto

 Ve čtvrtek 24. listopadu 2016 přijel diskutovat se studenty ostrovského gymnázia nejmladší radní zastupitelstva v Teplicích a student Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze Dominik Feri.

Nejdříve přednesl velmi poutavou přednášku o působení nových médií a následně odpovídal na mnoho zvídavých otázek, které jeho přednáška vyvolala.

Hodně mých vrstevníků se snaží pořád něco předstírat, mít nasazenou nějakou společenskou masku. Ideálem je vypadat dobře, nepřiznat slabost. To vede k afektovanosti, povrchnosti vztahů, umocněné komunikací na sociálních sítích, kde pojmy jako kamarád, přítel, známý začínají splývat.“

Tak jsmme lajkovali

V současnosti Ferimu vychází kniha - první český bedekr, kde osobitým způsobem provádí soudobým životem a zákoutími sociálních sítí. Na pomoc si k tomuto zásadnímu úkolu přizval 41 osobností internetu. 

Více:

www.youtube.com/watch

Děkujeme za návštěvu.

Ivan Machek



Zpět

Gymnázium Ostrov