Gymnázium Ostrov
Z některých škol odcházejí nic netušící absolventi do nelítostného světa, přáli bychom si, aby z ostrovského gymnázia vycházeli nelítostní absolventi a absolventky do nic netušícího světa!

Česky English Deutsch

Vítězství v okresním kole olympiády v anglickém jazyce

Dne 21. února 2018 proběhlo okresní kolo olympiády v anglickém jazyce a s radostí Vám předáváme informace o našem úspěchu. Ze tří zlatých medailí (ve třech kategoriích) jsme získali 2, ze tří stříbrných všechny tři a k tomu ještě nějaká ta čtvrtá a pátá místa.
V kategorii prim a sekund vyhrála Natálie Matláková, na druhém místě se umístil Elijah Mada a Vojta Rjaško se coby teprve primán se nenechal zahanbit a skončil na místě pátém. Tato kategorie okresním kolem končí a my reprezentantům děkujeme.
V kategorii tercií a kvart si zlato odnesla Markéta Langmaierová následována Michaelou Gebhartovou na stříbrné pozici. Šimon Věchet se umístil na čtvrtém místě. Markéta s Míšou nás budou reprezentovat dále na krajském kole.
Kategorie středních škol byla jako vždy velmi početná (celkem 21 účastníků) a náš kvintán Martin Le, ač patřil k nejmladším, si odnáší krásné 2. místo. Egor Dorokhov se umístil jako 4. a Hoang Trieu jako 5. Martin bude pokračovat v krajském kole koncem března.
Všem účastníkům děkujeme a držíme palce do dalšího kola.
 
Mgr. Vendula Mokruschová za předmětovou komisi anglického jazyka
 
 


Zpět

Gymnázium Ostrov