Gymnázium Ostrov
Z některých škol odcházejí nic netušící absolventi do nelítostného světa, přáli bychom si, aby z ostrovského gymnázia vycházeli nelítostní absolventi a absolventky do nic netušícího světa!

Česky English Deutsch

Oznámení ředitele školy k organizaci nového školního roku

Vážení rodiče, milé studentky, milí studenti,
 
věřím, že jste si prázdninové letní měsíce užili ve zdraví a navzdory všem pandemickým komplikacím letošního léta k vaší  maximální spokojenosti.  Nedělí skončil poslední prázdninový víkend a ve středu začínáme nový školní rok tradiční třídnickou hodinou „ozdobenou“ testováním. Režim prezenční výuky je až do odvolání  podobný našemu předprázdninovému. Podrobnosti se dozvíte na třídnických hodinách a v manuálových přílohách. Do školy můžete chodit  všichni      (přesný  výklad k tomu najdete v příloze z MŠMT). Vaše třídní učitele i paní Adamovskou nesporně potěší,  když vás bude co nejvíce splňovat podmínky „OTN“ a od  testování  budete  osvobozeni  ( svým třídním musíte řádně doložit,  že jste 14 a více dnů po plně dokončeném očkování (O) nebo negativní výsledek certifikovaného testu z oficiálního odběrového místa (T) nebo že jste v intervalu 180 dní od prvního pozitivního testu na COVID 19 (N)). Potěšíte našeho pana hejtmana i mne, když se necháte očkovat – prázdninový dopis pana hejtmana máte  v plném znění rovněž v příloze.
Přeji nám všem, aby každý den nového  školního roku 2021/2022 nám  přinesl co nejvíce radosti a jen dobrých a ještě lepších zpráv. 
 
S úctou váš Jaroslav Šafránek i celý pedagogický sbor ostrovského gymnázia.
 
P.S.  Ještě prosbička:   výše uvedená potvrzení pro své  třídní učitele  k „OTN“ si pokud možno přineste hned ve středu 1. září.

Děkuji. J.Š.   

 

MANUÁL režimových opatření pro zahájení školního roku 2021-22 GO.pdf

MANUÁL A PRŮVODCE SCREENINGOVÝM SAMOTESTOVÁNÍM 2021-22 GO.pdf

Vyjádření MŠMT k dezinformacím o aktuálních opatřeních ve školách 25_8_2 - FINAL (1).pdf

Dopis pana hejtmana k očkování.pdf



Zpět

Gymnázium Ostrov