Gymnázium Ostrov
Z některých škol odcházejí nic netušící absolventi do nelítostného světa, přáli bychom si, aby z ostrovského gymnázia vycházeli nelítostní absolventi a absolventky do nic netušícího světa!

Česky English Deutsch

Zrušení podzimních třídních schůzek

Vážení rodiče,
po  konzultaci  s  MŠMT  a Krajskou hygienickou stanicí v Karlových Varech jsme se rozhodli plánované tradiční podzimní třídní schůzky zrušit. Vnímáme je jako rizikovou záležitost, jak pro nás učitele, tak především pro Vás, naše hosty. Už jen jeden pozitivně testovaný účastník schůzek by při současném nekompromisním trasování způsobil nám všem velké komplikace. Velmi rádi bychom co nejdéle  pokračovali s prezenční výukou i aktuální  nulou ve statistice žáků nemocných covidem nebo  v karanténě.  Současně tím přispějeme  k aktuálně příznivé bilanci  a barvě našeho kraje i okresu na republikové covidové mapě.
Rádi a ochotně  jsme Vám k dispozici po celý školní rok individuálně. Kontaktujte prosím, kdykoliv s čímkoliv, Vaše třídní učitele, Vaše vyučující jednotlivých předmětů nebo vedení školy - telefonicky, elektronicky nebo prostřednictvím školního informačního systému „Bakaláři“. Stručná souhrnná čtvrtletní  informace za třídu, kterou Vám na úvod třídních schůzek prezentují třídní učitelé, Vám bude zaslána po naší pedagogické radě -  máme ji v pondělí 15. listopadu.
Děkuji Vám jménem celého pedagogického sboru  za pochopení a přeji Vám i Vašim blízkým zbytek roku ve zdraví, radosti a spokojenosti.
 
S úctou Váš Jaroslav Šafránek, ředitel školy.
 

    



Zpět

Gymnázium Ostrov