Gymnázium Ostrov
Z některých škol odcházejí nic netušící absolventi do nelítostného světa, přáli bychom si, aby z ostrovského gymnázia vycházeli nelítostní absolventi a absolventky do nic netušícího světa!

Česky English Deutsch

Výsledky okresního kola olympiády v anglickém jazyce

I letos má sekce anglického jazyka milou povinnost pochválit všechny nadané účastníky anglické olympiády a navíc se opět pochlubit těmi, kteří obsadili vítězné pozice.
V úterý 22.3.2022 se pořádalo letošní okresní kolo anglické olympiády ve třech věkových kategoriích.
V kategorii primy a sekundy se na 3. místě umístil Lukáš Jirkovský, kterému srdečně blahopřejeme a přejeme ještě více úspěchů do dalších let.
V kategorii tercie a kvarty dosáhl také na třetí místo student Matěj Šilpoch. Děkujeme za skvělou reprezentaci naší školy a přejeme dobrou formu do krajského kola.
V kategorii vyšší gymnázium dosáhly reprezentantky našeho gymnázia na všechny tři nejvyšší pozice. Na třetím místě se umístila Nikola Kvíčerová. Na druhé pozici skončila Dariia Baichabaeva. A vítězkou je už tradičně neporazitelná Markéta Langmaierová. Všem třem talentovaným studentkám blahopřejeme a budeme se těšit na jejich další úspěchy v krajském kole pořádaném 19.4.
Ještě jednou děkujeme všem účastníkům soutěže – (Markéta Langmaierová, Dariia Baichabaeva, Nikola Kvíčerová, Matěj Šilpoch, Lukáš Jirkovský, Lucka Lai, Martin Matuška, Radoslav Krůšek, Květoslava Matušková), za výbornou reprezentaci naší školy.
Mgr. Miriam Horák Pánková
 
 

  



Zpět

Gymnázium Ostrov