Gymnázium Ostrov
Z některých škol odcházejí nic netušící absolventi do nelítostného světa, přáli bychom si, aby z ostrovského gymnázia vycházeli nelítostní absolventi a absolventky do nic netušícího světa!

Česky English Deutsch

Gymnázium zve na den otevřených dveří v sobotu 14. ledna 2023

Foto
Zveme všechny zájemce o studium, současné i bývalé studenty gymnázia, rodiče studentů a širokou veřejnost na den otevřených dveří, který proběhne v sobotu 14. ledna 2023 od 9:00 do 13:00.
Budete si moci prohlédnout učebny a jejich vybavení, naši pedagogové a studenti vás rádi seznámí s výukou na gymnáziu. Součástí programu bude také prezentace s informacemi o přijímacím řízení pro školní rok 2023/2024.
Stejně jako v minulých letech nabízíme žákům základních škol, kteří podají přihlášku na naši školu, přípravné kurzy na tyto zkoušky. Jejich obsahem bude řešení typizovaných přijímacích testů a jejich následný rozbor pod vedením pedagogů gymnázia. Kurzy jsou zdarma. Bližší podrobnosti o organizaci těchto kurzů i přijímacích zkoušek najdete na webových stránkách školy v části Přijímací řízení.

Zároveň vás zveme na prohlídku moderní laboratoře chemie, 3D laboratoře s multifunkční přírodovědnou učebnou, multimediální jazykové učebny a nově rekonstruovaného interiéru tělocvičny. 



Zpět

Gymnázium Ostrov